Winkelwagen 0 producten / € 0,00

Betaalinformatie

Er kan op drie manieren bij ons worden betaald. U kunt het bedrag vooruitbetalen door middel van overschrijven of u kunt gebruik maken van iDEAL. Ook kunt u bij aflevering betalen onder rembours.

Overschrijven:
U kunt het totaalbedrag overmaken op rekeningnummer 11.46.76.402 t.n.v. AA Glashardware te Lijnden o.v.v. uw ordernummer.
Let wel dat wij uw bestelling pas verwerken nadat wij de betaling binnen hebben.

KvK te Amsterdam 34239665
BTW nummer: NL 8119.20.598 B 01

Ideal:
Bij het afrekenen van de bestelling kunt u bij “betalingswijze” voor iDEAL kiezen. Klik hiervoor op de iDEAL- betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de vertrouwde, beveiligde internet betaalomgeving van uw bank. De verdere afhandelingen gaan zoals u gewend bent van uw bank. Vermeld bij uw betaling uw ordernummer. De betaling zal direct door uw bank worden verwerkt.
Wilt u meer weten over iDEAL? Ga dan naar www.ideal.nl.

Rembours:
Als je onder rembours besteld dan betaald u aan de postbode bij aflevering. Dit is alleen mogelijk voor afleveradressen in Nederland. Mocht u niet thuis zijn als de postbode het pakketje komt aanbieden dan doet hij een kaartje in de brievenbus waarmee u de  bestelling op het postkantoor kunt betalen en afhalen. Let op, remboursbestellingen worden niet op zaterdag bezorgd. 
Voor remboursbetalingen brengt A&A glasshardware  10 euro betaalkosten in rekening, vanwege de kosten die Post NL rekent voor deze manier van betalen. De kosten worden aan je bestelling toegevoegd nadat je bij het afronden van je bestelling voor 'Rembours' hebt gekozen.