Winkelwagen 0 producten / € 0,00

Algemene voorwaarden

U kunt hier onze algemene voorwaarden downloaden (PDF)

Retourmogelijkheden
Wij doen er alles aan om u een perfect product te leveren. Mocht het product desondanks niet conform uw bestelling zijn, dan heeft u het recht om binnen 14 dagen na ontvangst de bestelling te retourneren. Wij verzoeken u dit per e-mail te melden aan info@glasshardware.nl. Deze mail zal door ons worden bevestigd met vermelding van het retouradres.

U mag het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingrecht gebruik maakt, zal u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan A&A Glasshardware retourneren, conform de verstrekte redelijke en duidelijke instructies van A&A Glasshardware.

Verzendkosten
Binnen Nederland: Bij bestellingen binnen Nederland worden verzendkosten in rekening gebracht. Deze verzendkosten staan duidelijk vermeld op onze internet site.
Buiten Nederland: Voor klanten in het buitenland is de eventuele bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het land en de hoogte van het totaalbedrag van de bestelling.
Wij zullen ten aller tijden de klant eerst informeren over de exacte verzendkosten naar de desgewenste  bestemming.

 

Herroepingrecht
De herroepingtermijn is 14 dagen.

Speciaal bestelde producten en sale producten mogen niet van het herroepingrecht worden uitgezonderd. Producten die voor de consument op maat zijn gemaakt echter wel. Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening. Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.

 

Wij wijzen  u erop dat indien u gebruik maakt van uw herroepingrecht, ten hoogste de kosten van de retourzending voor uw rekening komen. Dit houdt in dat het gehele aankoopbedrag inclusief de betaalde verzendkosten aan de consument dient te vergoeden.